Rezidenca Sunset tek uji i ftohtë vlorë.

Të dhëna mbi Rezidencën Sunset

Printer-friendly versionSend by emailPDF version

Rezidenca SUNSET ndodhet në zonën e “Ujit të ftohtë” Vlorë, një nga perlat e bregdetit Shqipëtar. Në të tre anët e saj (veri-lindje-jug), rrethohet nga kodra të gjelbëruara duke lënë të hapur vetëm pjesën perëndimore, e cila krijon akses dhe pamje të drejtpërdrejtë me detin. Perëndimi i diellit mbi det, është një nga gjërat më të veçanta që mund të shijohet nga Rezidenca, prej nga mori edhe emrin.

Rezidenca është e ndërtuar në një terren të pjerrët ku si pasojë e diferencimit në kuota çdo apartament ka pamje të drejtpërdrejtë mbi detin dhe gjirin e Vlorës në tërësi. Rezidenca është e rrethuar dhe me hyrje të kontrrolluar, ka rrugët e saj të brendshme, hapësira të gjelbërta dhe parking nëntokësor për automjetet.

Per me shume informacion klikoni ketu.


Të dhëna për apartamentet

Rezidenca perbehet nga 8 blloqe banimi, te ndara ne A1, A2, A3, A4, A5, B, C dhe D. Numri i pergjithshem i apartamenteve eshte 150. Siperfaqja ndertimore vetem per pjesen e banimit eshte 11.000m².

Per me shume informacion klikoni ketu.


Kërkoni duke klikuar mbi planimetrine

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites